Project name:

 

Typology:

 

Location:

 

Year:

 

Status:

 

Size:

 

Client:

 

Design team:

Blend Realities

 

Coffee shop

 

Lisboa

 

2017

 

Project

 

28m2

 

Competition

 

DigitaLab

This project was developed with the goal to create a coffeshop that could be replicated, in S.João de Bosco square. The initial idea came from a base module of 6x4x3m and how it could deform in order to create a form that could be more appealing to new clients. For this purpose a cut was made at each end, 1m from the ends and a rotation of faces was created. What on one side is cover on the other becomes the wall, and vice versa. The whole technical part, counter and dining table is solved by a unique gesture, seeking to give greater prominence to the exterior structure. The construction is done through 62 metal profiles in O, with sizes varying between 3m maximum and a minimum of 2.7m.